Sitka, cedzaki i lejki
Szeroki wybór sitek, sit, cedzaków oraz lejków niezbędnych w każdej kuchni gastronomicznej. Wysoka jakość wykonania. W ofercie między innymi sita stalowe, sitka z siatką oraz cedzaki i lejki ze stali nierdzewnej.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 7
-
Bez kategorii
Durszlak 25*16cm Szron E109701
61,00 zł (49,59 zł netto) Dodaj do koszykaDurszlak znany też jako sitko kuchenne, to perforowane naczynie z otworami lub małymi dziurkami, które służy do odcedzania płynów z potraw. Wykonany ze stali nierdzewnej jakości premium.
-
Bez kategorii
Durszlak 28*18cm Szron E109702
69,00 zł (56,10 zł netto) Dodaj do koszykaDurszlak znany też jako sitko kuchenne, to perforowane naczynie z otworami lub małymi dziurkami, które służy do odcedzania płynów z potraw. Wykonany ze stali nierdzewnej jakości premium.
-
Cedzaki
Durszlak 31*19cm Szron E109703
82,00 zł (66,67 zł netto) Dodaj do koszykaDurszlak znany też jako sitko kuchenne, to perforowane naczynie z otworami lub małymi dziurkami, które służy do odcedzania płynów z potraw. Wykonany ze stali nierdzewnej jakości premium.
-
Sitka, cedzaki i lejki
Sito do przesiewania 20cm Szron E404201
30,75 zł (25,00 zł netto) Dodaj do koszykaSito do przesiewania to praktyczne narzędzie kuchenne używane do oddzielania drobnych cząstek od większych, takich jak mąka, cukier pudru czy kakao. Składa się z metalowej lub plastikowej ramki z naciągniętą siatką. Dzięki temu narzędziu można uzyskać równomierną konsystencję i uniknąć grudek w przesiewanych produktach.
-
Sitka, cedzaki i lejki
Sito do przesiewania 24cm Szron E404203
45,51 zł (37,00 zł netto) Dodaj do koszykaSito do przesiewania to praktyczne narzędzie kuchenne używane do oddzielania drobnych cząstek od większych, takich jak mąka, cukier pudru czy kakao. Składa się z metalowej lub plastikowej ramki z naciągniętą siatką. Dzięki temu narzędziu można uzyskać równomierną konsystencję i uniknąć grudek w przesiewanych produktach.
-
Sitka, cedzaki i lejki
Sito do przesiewania 27cm Szron E404205
47,97 zł (39,00 zł netto) Dodaj do koszykaSito do przesiewania to praktyczne narzędzie kuchenne używane do oddzielania drobnych cząstek od większych, takich jak mąka, cukier pudru czy kakao. Składa się z metalowej lub plastikowej ramki z naciągniętą siatką. Dzięki temu narzędziu można uzyskać równomierną konsystencję i uniknąć grudek w przesiewanych produktach.
-
Sitka, cedzaki i lejki
Sitko kuchenne z siatką Szron
8,00 zł – 22,00 zł Wybierz opcjeSitko wykonane ze stali nierdzewnej to praktyczne narzędzie kuchenne, które doskonale sprawdzi się podczas cedzenia i przesiania różnych składników. Dostępne w pięciu różnych rozmiarach, to sitko umożliwia elastyczne dostosowanie do różnych potrzeb kuchennych.