» Sklep » Obróbka termiczna » Kuchnie gastronomiczne

Kuchnie gastronomiczne

Profesjonalne kuchnie gastronomiczne cechuje wysoka jakość wykonania oraz wytrzymałość i wydajność. Oferowane kuchnie gazowe podobnie jak kuchnie elektryczne posiadają od 2 do 8 palników (płyt grzewczych) charakteryzujących się niskim zużyciem energii. W zależności od potrzeb kuchnie dostępne są w wersji z piekarnikiem (elektrycznym lub gazowym) lub bez piekarnika. Piekarniki przystosowane są do standardowych pojemników gastronomicznych GN1/1 lub GN2/1. Zastosowane palniki oraz płyty grzewcze posiadają zróżnicowaną moc grzewczą dzięki czemu doskonale sprawdzą się zarówno w dużej restauracji jak i niewielkim barze. Dodatkowo wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia utrzymanie właściwego poziomu higieny.

Koszyk
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyWróc do sklepu
    Scroll to Top